Home

Om oss

ett familjeföretag

MED PASSION OCH GLÄDJE

har vi skapat en bra produktHumus har ätits i över 4000 år, recepten går från generation till generation och det finns säkerligen lika många recept som det finns familjer. Samir, grundare av Humus Hus vill att fler ska få uppleva smaken av traditionell humus, len och krämig men samtidigt full av smak och karaktär. 

Humus Hus drivs med passion och glädje men också med ett stort ansvar. Såväl som att vi noggrant och varsamt producerar, packar och kör ut vår Humus till din butik, är det viktigt för oss att arbeta hållbart och att hela tiden ge tillbaka. Därför använder vi så långt det går råvaror som är odlade i Libanon, av små familjeföretag för att stötta näringslivet och allra helst familjerna och ge dem bättre förutsättningar i arbetslivet. Det är vårt sätt att göra världen lite bättre. 

Vår vision är att leverera humus till hela Sverige, till alla hem som önskar en riktigt god humus. Är du nyfiken på vår Humus? Ta kontakt med oss så kommer vi och besöker er butik med smakprov ni sent kommer att glömma.